HOW TO WEAR: Sommarskor

Sommaren med sina soliga dagar närmar sig vilket innebär att du äntligen kan få hoppa i ett par lediga sommarskor. Den här sommaren är espadriller hett igen och dessa finns i många varianter färger; randiga, blommiga, eller enkla och enfärgade. Modellen är enkel att hoppa i och hur vilket gör dem lättburna och avslappnade.

dsc_0737_2_1_2

De här fina randiga espadrillerna kommer från Scotch & Soda. Både Snygga och bekväma  skor i ett lätt material som passar sig bra vid varma sommardagar. Den tjocka sulan ger skon stabilitet vilket gör att skon även passar sig för promenader.

dsc_0736_1_2 Även dessa espadrieller är också från Scotch & Soda. Den här skon har en härlig semesterkänsla över sig med en halmklädd sula, stranden är inte långt borta.

dsc_0722_2_1 Ett par Lacoste-espadriller med stortig look, i ett randigt tyg vilket känns helt rätt i vår. Även denna modell har en tjock sula vilket även passar sig för den stortiga typen. Färgkombinationen i blå-vit är enkel och fungerar till det allra mesta.

dsc_0719_1_1_2-2 Dessa espadriller från Lyle & Scott är ett par riktiga slip-ins med med resår framtill. Strukturen på ovandelen ger ett trendigt intryck och den enkla svarta färgen i kombination med den vita sulan gör skon mycket lättkombinerad med andra plagg. Den gula innersulan är en rolig detalj.

dsc_0709_3 Klassikern. Enkelheten i ett par låga Converse All Stars gör de till ett par riktiga sommarskor, speciellt i den här benvita nyansen. Skon är perfekt för sommaren festligheter samtidigt som de är bekväma.

dsc_0726_2För de något svalare sommarnätterna är dessa skor från Clae perfekta. Skon finns i flera modeller och färger, denna blå, med bruna läderdetaljer och vit sula är ett exempel. Även om den är mer stängd än espadrillerna känns skon somrig och fräsch.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s