MUST HAVES for våren och Sommaren 2015

Det är inte helt enkelt att ta reda på vårens och sommarens trender. Därför har vi  gjort en liten guide som kan hjälpa dig på vägen.

Statement blazer
En blazer med tryck eller mönster, eller gjord i olika material. Eftersom att detta plagg kommer att ta mycket fokus, passar det att kombinera med en i övrigt enkel och nedtonad outfit. Ha därför gärna en vanlig t-shirt eller skjorta under.

blazer1

Tryck och mönster
I vår är det tryck och mönster som gäller. Allt från blommiga tryck till mer kreativa versioner av mosaikplattor eller vågiga linjer. Printsen kommer att synas på shorts, byxor, tröjor och skjortor. Om du gillar att sticka ut lite så kan du kombinera en randig t-shirt med en blommig kavaj.

pattern

Vitare än vitt.
Den vita färgen är årets stora färg. En trend i motsats till alla prints. Vita byxor, skjortor, t-shirts, jackor, you name it. Det är mycket enkelt – med vitt, kan du inte göra fel den här säsongen.

white

Skor för flera tillfällen
En perfekt sko för dig som vill ha ett par som kan användas till vardags men också passar bra för finare tillfällen.

1423094120stray_unlined_pave_suede_3_4_v23a5300

 

Kostymer med färg
En kostym behöver inte vara blå, svart eller grå för att vara rätt. I år kan kostymen vara i olika modeller och i en mängd olika vårfärger. Outfitten hålls i övrigt diskret med en enkel skjorta och få detaljer. För en mer nedklädd look kan kostymen bäras med ett par sneakers, byxorna kan rullas upp lite och istället för en skjorta kan en t-shirt bäras under kavajen.

colour-suits

Bomberjackor
Du kan inte gå våren till mötes utan en bomberjacka. Med tryck eller utan, i ljusa eller mörka färger, allt är rätt. Modellen ger en sportig känsla, vilket också är en stor trend i vår.

bomberBeställ din nästa box av din Personal Shopper.

Är du inte redan är kund? Registrera dig gratis på www.thecloakroom.se

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s