HOW TO WEAR: SHORTS

Våren och värmen är här och det är dags att rota fram shortsen ur garderoben, eller kanske uppdatera den med ett par nya. Shorts finns i många olika former och färger, så det är viktigt att hitta de som passar dig och tillfället bäst.

Chinoshorts:

Vid lite mer formella tillfällen är chinoshortsen ett bra alternativ till långbyxan. Modellen är klassisk och kan lätt kombineras med olika överdelar och användas vid olika tillfällen. Använd dem tillsammans med en skjorta och en kavaj för en uppklädd och stilig känsla, perfekt för sommarbröllop eller trädgårdsfester.
chino

Jeansshorts:

Ett måste i din garderob! Denim är ett slitstarkt material som har funnits under lång tid. En sak är säker, du kan inte misslyckas med ett demin. Det finns naturligtvis olika typer av denim som passar olika bra för olika tillfällen. Till exempel så passar ljusare denim för en mer casual och ledig känsla medans mörk denim känns mer formellt. En bra sak med denim är att det enkelt kan användas till nästan vad som helst. Den blå färgen är enkel att kombinera med många olika plagg och accessoarer, till exempel passar jeansshortsen bra med en avslappnad skjorta, en t-shirt eller en tröja.

jeans

 

Cargoshorts:

Dessa bekväma shorts är förmodligen för mer avslappnade dagar och tillfällen. Modellen är praktisk och har många fickor och de är perfekta för en promenad i skogen. Använd dem tillsammans med en t-shirt, en långärmad t-shirt eller en tröja.

DSC_9081

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s