How to wear: flera lager

Är en snygg flerlagers-outfit vad du är ute efter, men du har ännu inte lyckats sätta ihop den perfekta kombinationen? De olika lagerna kan vara knepiga att få till snyggt. Det finns dock vissa grundläggande regler som kan hjälpa dig en en bra bit på vägen. Använd olika men samordnade färgkombinationer. En outfit i en samma färg känns inte jättespännande.. Använd liknande färgtoner eller välja en färg som sticker ut. En smart regel inom lager-på-lager-klädseln är att bära ljusa färger över och mörkare färger under. Det yttersta lagret kan med fördel vara av ett tjockare material. Detta ger mer liv och skapar ett elegant utseende.

När man jobbar med flera lager är det viktigt att tänka på plats och ordning. Ett tips är att inte använda flera mönster och texturer samtidigt, utan välj ett sådant plagg och kombinera det med en enkel helhet.

En viktig grundregel är även att se till att alla lager är synliga.

layers1

 

layers2layers3

 

layers4

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s